CLIENT:

Vision Media, Inc.

Sunrise, Florida

DESCRIPTION:

Vision Media is a recording studio, specializing in the music and automotive industries. Our clients are also avid collectors of mid-century memorabilia. The goal for this project was to create a functional space with a streamlined 1950's and Art Deco look. The colors were chosen to represent this age in art and music and we accentuated with a glass conference room and brushed stainless steel trims and round windows. The office also serve as a clean backdrop to our clients' unique collection.

CLIENT:

Vision Media, Inc.

Sunrise, Florida

DESCRIPTION:

Vision Media is a recording studio, specializing in the music and automotive industries. Our clients are also avid collectors of mid-century memorabilia. The goal for this project was to create a functional space with a streamlined 1950's and Art Deco look. The colors were chosen to represent this age in art and music and we accentuated with a glass conference room and brushed stainless steel trims and round windows. The office also serve as a clean backdrop to our clients' unique collection.

SCROLL

CLIENT:

Vision Media, Inc.

Sunrise, Florida

DESCRIPTION:

The green screen room is used to shoot commercials. In order to achieve this look we selected a custom shade of green and created a curved wall for a seamless background.

CLIENT:

Vision Media, Inc.

Sunrise, Florida

DESCRIPTION:

Vision Media is a recording studio, specializing in the music and automotive industries. Our clients are also avid collectors of mid-century memorabilia. The goal for this project was to create a functional space with a streamlined 1950's and Art Deco look. The colors were chosen to represent this age in art and music and we accentuated with a glass conference room and brushed stainless steel trims and round windows. The office also serve as a clean backdrop to our clients' unique collection.

CLIENT:

Broadway Kids Studio

Davie, Florida

DESCRIPTION:

Broadway Kids Studio is an institution of the arts for children, specializing in theater and vocal performance. Due to the high demand of students, the client needed to, not only expand the studio, but also have a space that is flexible. Our solution was to provide a movable partition that will have sound insulation and can be moved to create one large space or two smaller spaces, depending on the event or class size at the moment. The partition will be supported by the roof and a large steel beam was incorporated into the design in order to carry the heavy loads of the wall.

CLIENT:

Broadway Kids Studio

Davie, Florida

DESCRIPTION:

The track is supported by a steel beam and is encased in black painted drywall to blend into the space as much as possible.

CLIENT:

Broadway Kids Studio

Davie, Florida

DESCRIPTION:

The room is shown with the open partition. The partition slides into the black doors, recessed into the wall.

 

CONTACT

ABOUT

SERVICES

PROJECTS

HOME

PROJECTS